Какво да подарим на учителя – топ 5 варианта на подарък за учител

Подарък за учител

Какво да подарим на учителя – топ 5 варианта на подарък за учител

Скоро е 15-ти септември и започва учебната година – първокласниците с трепет ще срещнат своят първи учител, а по-големите ученици с радост ще обсъждат със съучениците си как е минало лятото, а това е един чудесен повод да зарадваме любимият учител с подарък.

Искате ли да зарадвате любимите си учители с полезни и интересни подаръци? Предлагам ви моята класация от 5 варианта на подарък за учител, които ще се запомнят и ще носят радост през цялата учебна година.

5-то място – подарете на любимият учител ръчно изработен ежедневник в комбинация с красива писалка. Например тефтер изработен от естествена кожа с инициали на корицата.

4-то място – традиционният букет цветя поднесен по необичаен начин, като букет от сапуни във формата на цветя например. Такъв букет е отличен подарък за дами на всякаква възраст – той ще радва дълго време със нежният си аромат, а освен това чудесно ще се впише в интериора на всяка стая. 🙂

3-то място – Ръчно изработен шоколад. Да, точно така. Ръчно изработеният шоколад е достъпен, и при това много оригинален подарък, който впечатлява със съчетаването на нетрадиционни за шоколада съставки, но затова пък вкуса е интересен и запомнящ се.

2-ро място – Ръчно изработен вечен календар, който винаги ще напомня за важно събитие или радостна среща. Ръчната изработка позволява да се гравира лично послание, да се подбере оригинален дизайн и цветова композиция.

1-во място – Ако все още се чудите какво да подарите, позволете на учителя сам/а да избере това което харесва. С ваучерите за подарък от Teoniko – Бижута с харизма ще подарите възможността да си купи това, което харесва и желае. Подберете сума от 30 лв до 150 лв, а получателят на ваучера ще може сам да избере бижуто, което ще носи с удоволствие, и което ще му напомня за един неразделен клас. 🙂

Share this post

Вашият коментар