Гаранция

За мен, като дизайнер е много важно хората да са доволни от покупките си, и съответно да могат да се наслаждават на бижутата си дълго време. Затова всички наши бижута се предлагат с гаранция, както следва:

Всички наши ръчно изработени бижута от стомана имат 2 години търговска гаранция. Гаранцията покрива следните случаи:

 1. Скъсване на бижуто
 2. Подмяна на мънисто от естествени камъни – в този случай е възможно ремонта да се забави, поради изчерпване на материали. Ако ситуацията е такава, ремонта ще бъде извършен веднага след доставката на нужните ни материали. Имайте предвид, че при работата си с естествени камъни е възможно да има разлики в цветовете на мънистата от различните доставки, тъй като шарката и цветовете на естествените камъни варират. Ако бъде налице такъв казус, то ние ще се свържем с вас и ще уточним вариантите за ремонт и подмяна на мъниста. Мънисто – пробито топче (възможно е да има и друга форма) от естествен камък, перла, стъкло и други материали.

Всички ръчно изработени бижута от естествена кожа имат 1 година търговска гаранция, която покрива следните случаи:

 1. Разлепяне на бижуто
 2. Скъсване на конец/корда
 3. Подмяна на мъниста от естествени камъни

Гаранцията не може да бъде уважена в случаите на:

 1. Нанесени механични повреди в резултат на удар, натиск, дърпане и небрежно отношение
 2. Неправилна поддръжка и съхранение
 3. Счупване или изкривяване на щифтове/винтове на обеци
 4. Опити за поправка от клиента
 5. Механично износване в резултат на продължителна употреба
 6. Скъсване и пречупване на синджири

Нашата гаранция е валидна при представяне на сертификат издаден от Teoniko – Бижута с харизма за съответното бижу, и при условие, че са спазени инструкциите за употреба, грижа и съхранение. Рекламацията, която поемаме е в съответствие с член 120 от Закона за защита на потребителите. След изтичане на гаранционния период Ви предлагаме ремонт на бижута като услуга, при съхранени основни части и камъни. Тази услуга се заплаща в зависимост от необходимия труд и вложени материали, ако ремонта е практически възможен.