Posted on Leave a comment

Променя ли се цвета на стоманата?

Променя ли се цвета на стоманата

Купувате си обеци, които са страхотни – много красиви, просто шик. Но ужас – След 2 седмици забелязвате, че цвета се е променил – метала на обеците е почернял, или даже позеленял, а вие дори не сте ги мокрили. Познато ли ви звучи?
Един от въпросите, който клиентите най-често ми задават за моите бижута е „Променя ли се цвета на метала?“

Веднага ще ви отговоря – НЕ. Аз работя със стомана, и бижутата от стомана, които правя при нормална употреба НЕ ПРОМЕНЯТ ЦВЕТА СИ, т.е. цвета на стоманата не се променя.

„Нормална употреба“ означава, че вие ги носите именно като бижута – за да добавите акцент на ръката, на шията, на ушите при нормални за вас условия на околната среда – влажност на въздуха, температура. С една дума в температурният диапазон от -30С до +100С моите бижута от стомана няма да променят цвета си.

Допълнителен бонус е, че можете да ги мокрите колкото си искате – в банята, в реката, в морето. И още един бонус е, че те са хипоалергенни и не предизвикват раздразнения. Т.е. избирайки бижута от стомана на Teoniko, вие можете да бъдете сигурни, че при „нормална употреба“ и редовно почистване те ще запазят вида си мнооооого дълго време.
А за да разгледате какви бижута правя проверете раздела Ръчно изработени бижута
За поръчки и въпроси можете да ми позвъните на тел. 0897967107, или да драснете някой ред на е-мейла [email protected] или пък като попълните формуляра:

  Вашето име*

  Вашият Email*

  Вашият телефон*

  Вашето съобщение*

  Код за сигурност*
  captcha

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *