Posted on Leave a comment

Защо да си купим или подарим бижу ръчна изработка?!

Защо да купим бижу ръчна изработка

Като става дума за бижута, хубаво е да осъзнаем за себе си кои Бижута не са просто украшения, а са истински, неповторими и носещи Творческата Емоция и Майсторлъка на автора им ?…Това са бижутата ръчна изработка! Но защо да купим бижу ръчна изработка, а не масовата фабрична бижутерия, която се намира в почти всеки магазин?!?

Бижуто ръчна изработка е „висшия пилотаж“ в сътворението на един Арт продукт за лично и ежедневно ползване. То е нещо предназначено да носи душевно щастие и искрена радост на неговия притежател! Този, който е решил да подари бижу ръчна изработка на свой родител, дъщеря, син, любима, любим, роднина, приятел…или на себе си действително уважава, цени и обича Човека, за когото е предназначено бижуто ръчна изработка!!!

Вярвам,че ръчно изработеното бижу не е просто обикновен подарък за себе си или за другиго, то една изключително позитивна емоция , която сме решили да дарим на себе си или на човек , когото обичаме и ценим!

Тази позитивна емоция ще я носи притежателя на бижуто и тя ежедневно ще му навява позитивни мисли, емоции, чувства , благодарност и обич!.. А не са ли това най-съкровените чувства, които можем да подарим? Такива положителни чувства са способни да дарят един човек само със здраве, доброта, увереност, самочувствие, благодарност!!!

Варвам, че обичта към любимите ни хора или себеобичта ни, трябва да бъдат дарявани с ръчно изработени бижута и в междупразничните дни от календара на живота ни! Вярвам, че един такъв Арт подарък, подарен (на себе си или другиго) би допринесъл за още по-силни и спонтанни добри емоции…, защото именно ТЕ са Безценни!!!

И може би трябва да има и класация „Топ 5“ защо да купим ръчно изработено бижу за себе си или за подарък:

5-то място: Ще бъда по-щастлива, уверена, положително емоционална жена с любимо бижу !

4-то място: Ще бъда напълно удовлетворена ,че нося нещо Ръчно Изработено и уникално, с вложена добра емоция и внимание към детайла от създателката им Светлана Тодорова-Костова „Светулка“!

3-то място: Ще бъда красива и загадъчна в очите на приятели, близки, колеги, любими хора !

2-ро място: Хмммм……,какъв ли ще бъде ефекта и емоцията, ако ми предстои интимно изживяване с любим човек, а преди това си поръчам да ми изработят от влудяващото изглеждащите ръчно изработени вериги за тяло …?!!? 😉

1-во място : Ще давам и получавам …ОБИЧ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.