Posted on Leave a comment

Правила за носене на бижута или как да съчетаваме бижутата си ПРАВИЛНО

Правила за носене на бижута или как да съчетаваме бижутата си ПРАВИЛНО

Днес ще ви зарадвам с някои общи правила за носене на бижута. Спазването им ще ви гарантира, че ще изглеждате винаги добре, като демонстрирате висок стил и вкус към облеклото и аксесоарите.

💓 Подбирайте правилно бижутата според възрастта си. Бижута, които стоят чудесно на младите момичета ще изглеждат нелепо на жени в по-зряла възраст и обратно. За да не бъда голословна ще ви дам един пример: Масивни бижута с големи камъни ще изглеждат твърде грубо, носени от млади момичета, но пък те са перфектни за зрелите дами. За дамите на възраст бижута с диаманти са чудесно допълнение, а за младите девойки е подходящо изящно и нежно бижу с полускъпоценни камъни или перли.

💓 Ако сте миньонче с дълга коса по-добре изберете бижута, изработени в романтичен стил.

💓 Когато избираме пръстени, трябва да отчитаме и формата на пръстите. На тънки и деликатни ръце масивните пръстени ще стоят неуместно и ще състаряват. Не е желателно и да се носят няколко пръстена на едната ръка, освен ако не става въпрос за сватбена халка съчетана с друг пръстен. За любителките на пръстени с масивни камъни – правилно е да ги носите на показалеца или на средният пръст.

💓 Щастливките, които имат изящна и дълга шия ще изглеждат невероятно с висок гладък кок, и екстравагантни дълги висящи обеци.

💓 Колиетата е правилно да се носят върху кожата (на голо), докато висулките могат да се носят и върху едноцветна дреха.

Очаквайте допълнение към тези правила за носене на бижута. А ако мислите, че те могат да бъдат полезни на някого, ще се радвам да споделите статията с приятели/приятелки. В случай, че имате въпроси, можете да се свържете с мен чрез формата за контакт по-долу, или на телефон 0897967107.

  Вашето име*

  Вашият Email*

  Вашият телефон*

  Вашето съобщение*

  Код за сигурност*
  captcha

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *