Posted on Leave a comment

Бижута за офиса или Бизнес бижута

Бижута за офиса

Бижута за офиса – Какви? Защо? Как? Кога?….

За да си отговорим какви искаме да бъдат бижутата, трябва да си отговорим на въпроса, дали искаме да бъдем с подчертана индивидуалност и стил в нашата работна и бизнес среда!?

Бижутата подчертават вашата индивидуалност

Какво по-индивидуално, уникално и  подчертаващо личността ни бижу, би било от бижута ръчна изработка?!

При всички случаи тази индивидуалност им се отразява и на паричната им стойност. От  съвсем разумни и поносими суми до умопомрачителни стойности. Хубаво би било ако можем да си закупим бижута за всеки повод и за всеки стил, и тоалет  примерно от Антверпен (диаманти, сапфири, смарагди).

Слава Богу, има и ювелирни арт творци. Те изработват индивидуални и уникални изделия ръчна изработка в комбинация с естествени, природни минерали и полускъпоценни камън. Тези бижута са с изключително богата цветова палитра, на изключително разумни цени. Амин!

Бижуто е уникално по своята същност украшение, което присъства от хилядолетия в културата и бита на всички народи. Накитите имат изключително и неповторимо значение за всички жени по света!

Подходящи бижута за офиса

Тук е важно да кажем, че трябва всяка отделна личност да си отговори на въпроса: Кои бижута са удобни и подходящи за офиса и Защо? Дайте си ясна преценка, че са много, много важни за Вашето излъчване и бизнес комуникация.

Но като правило трябва да знаем, че бижуто за офиса и работното място трябва да бъде с по-изчистени и обрани форми и мотиви. Ако то бъде в комбинация с минерали и полускъпоценни камъни, то цветовата гама не бива да е в прекалено ярки цветове. Това е необходимо, за да се спази деловият етикет.

Бижутата на работното място, изпращат невербални сигнали към всеки човек, с когото общуваме в ежедневието си, но и към самите нас! То би ни накарало да подчертаем нашата личност, както пред хората с които ежедневно общуваме, така и пред себе си !

Избор на бижу според работното място

Сега да потърсим отговор на  въпроса, как да изберем стилни и удобни бижута за работа, и как правилно да подбираме бижутата за офиса? – Тук всичко е твърде индивидуално – в зависимост от личността и работната среда. Но бижуто винаги трябва да бъде добре подбрано и съобразено с  офис-дрескода. Съчетаваме бижу, индивидуален стил, облекло със работната среда или етикет, който трябва да спазваме в определени работно-делови и бизнес-делови отношения в институции и колективи!

Но, то (бижуто) е също толкова важно и за продавач-консултанта. Той е този, който общува с много хора и като такъв служител, индивидуалното излъчване и подчертан стил би било високо позитивно оценено от всички!

 Ако Вие си подбирате бижутата според вашата работна среда, бизнес стил, лична индивидуалност и тоалет, то вие ще изпращате винаги положителни сигнали до колегите и партньорите. Това изразява, че вие сте: идейна, интересна, разнообразна и креативно мислеща  личност. Имате подчертано самочувствие, стил и увереност !!

Това са качества, които вашите колеги, приятели и бизнес партньори биха оценили високо у вас.

Бижуто ръчна изработка, е съвършеното бижу за вашата работна среда, за бизнес срещи, за бизнес мероприятия. То може да Ви даде така желаната и ценена индивидуалност, излъчване и разнообразие от стилове, така че да подчертае, че  вие сте точният колега и бизнес партньор за хората  до вас (независимо от поста и йерархията във фирмата ви) !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.