Участие в Арт-изложба базар „БГ Уникати“ Созопол 2018

Участие в Арт-изложба базар "БГ Уникати" Созопол 2018

Участие в Арт-изложба базар „БГ Уникати“ Созопол 2018

От 6-ти до 9-ти септември Teoniko – Бижута с харизма взе участие в Арт изложба базар „БГ Уникати“ Созопол 2018, която се проведе в двора на Етнографския музей в град Созопол, и ако трябва да сме по-точни, в Стария град. Тези 4 дни ни срещнаха с невероятни артисти, които вдъхват живот на старите занаяти и ги изваждат от забравата – дърворезба, тъкачество, винарство, кожарство, валяне и разбира се изработка на бижута.

В уюта на автентичният двор на една невероятно красива възрожденска къща, със зашеметяваща гледка към морето, ние се срещнахме за първи път на живо и с нашите клиенти, и надяваме се, верни последователи. Хора на изкуството, туристи и колоритни личности изпълваха Етнографския музей в последните дни на празниците на изкуствата „Аполония„. Нашите ръчно изработени бижута от стомана и естествени камъни намериха своите нови притежатели. Това са хора, които не робуват на чуждото мнение; хора, който знаят какво искат и как да го постигнат; хора, които са постигнали своите цели в живота; хора със собствено мнение и собствена визия за това какво искат и как да го постигнат.

Атмосферата беше наистина невероятна – възрожденска къща с красив зелен двор, шума на морето, писъците на гларусите, глъчката по кълдаръмените улички на Стария Созопол. Но разбира се, най-голямо впечатление ни направихте вие – Всички вие, които цените различното, уникалното и неповторимото. Всички вие, които цените традициите, ръчната изработка, българските корени и българските старинни изкуства и занаяти.

Ето и някои от моделите, с които зарадвахме нашите почитатели:

Ръчно изработен комплект Симфония в червено
Ръчно изработен комплект Симфония в червено
Ръчно изработени обеци Пурпурно привличане
Ръчно изработени обеци Пурпурно привличане
Ръчно изработена висулка от стомана и хематит Мароканска роза
Ръчно изработена висулка от стомана и хематит Мароканска роза

И ние искаме да им благодарим за това! Благодарим ви, че оценихте нашето изкуство! Благодарим ви, че сте уникални, различни и неповторими! Благодарим ви за невероятната емоция, която ни подарихте в тези 4 дни! Нашето участие в Арт-изложба базар „БГ Уникати“ Созопол 2018 беше страхотно и то благодарение на всички вас!

Атмосферата по време на арт изложба базар БГ Уникати
Атмосферата по време на арт изложба базар БГ Уникати
Teoniko - Бижута с харизма в Созопол
Teoniko – Бижута с харизма в Созопол

Share this post