Posted on Leave a comment

Защо да си купим или подарим бижу ръчна изработка?!

Защо да купим бижу ръчна изработка

Като става дума за бижута, хубаво е да осъзнаем за себе си кои Бижута не са просто украшения, а са истински, неповторими и носещи Творческата Емоция и Майсторлъка на автора им ?…Това са бижутата ръчна изработка! Но защо да купим бижу ръчна изработка, а не масовата фабрична бижутерия, която се намира в почти всеки магазин?!?

Continue reading Защо да си купим или подарим бижу ръчна изработка?!
Posted on Leave a comment

Обеци според формата на ушите – какво трябва да знаем

Обеци според формата на ушите

Правилно избраните обеци са способни да направят чудеса с външният ни вид. Обеците се подбират според различни критерии – по формата на ушите, формата на лицето, цвета на очите, цвета на косите, тоалета и т.н. Но на първо място трябва да отчетем тази част от тялото, за която са предназначени обеците, а именно – ушите. И така, нека разберем правилата как да избираме обеци според формата на ушите.

Continue reading Обеци според формата на ушите – какво трябва да знаем
Posted on Leave a comment

14 суеверия за бижута

Суеверия за бижута

Сериозни, сериозни… не може винаги да сме сериозни J От време на време трябва и да се позабавляваме. За това днес съм ви събрала малко интересна информация – какви суеверия за бижутата има. А вие сами ще решите дали да вярвате или не.

Continue reading 14 суеверия за бижута
Posted on Leave a comment

Ръчно изработени бижута – 6 причини защо да избереш мен

Днес ще ти разкажа малко повече за мен и за моята работа.

Continue reading Ръчно изработени бижута – 6 причини защо да избереш мен
Posted on Leave a comment

Правила за носене на бижута или как да съчетаваме бижутата си ПРАВИЛНО

Правила за носене на бижута или как да съчетаваме бижутата си ПРАВИЛНО

Днес ще ви зарадвам с някои общи правила за носене на бижута. Спазването им ще ви гарантира, че ще изглеждате винаги добре, като демонстрирате висок стил и вкус към облеклото и аксесоарите.

💓 Подбирайте правилно бижутата според възрастта си. Бижута, които стоят чудесно на младите момичета ще изглеждат нелепо на жени в по-зряла възраст и обратно. За да не бъда голословна ще ви дам един пример: Масивни бижута с големи камъни ще изглеждат твърде грубо, носени от млади момичета, но пък те са перфектни за зрелите дами. За дамите на възраст бижута с диаманти са чудесно допълнение, а за младите девойки е подходящо изящно и нежно бижу с полускъпоценни камъни или перли.

Continue reading Правила за носене на бижута или как да съчетаваме бижутата си ПРАВИЛНО