Най-добрите камъни за зодия Телец през 2017 година

Зодия Телец - един от най-целеустремените знаци в зодиака

Най-добрите камъни за зодия Телец през 2017 година

За този стабилен и силен знак в годината на Огнения петел е нужен амулет, който да е способен да запази здравето и енергията на своя собственик. Телците се нуждаят от камъни, които да им помогнат да завършат започнатите през 2016 година дела и проекти. Талисманите през 2017 година трябва да настройват собственика си на мирна вълна, да стимулират тяхната уравновесеност и способност за точни разчети. Астролозите препоръчват на Телците спокойни камъни в сини и зелени оттенъци , способстващи финансовото им благополучие, тъй като тази сфера от живота им през 2017 се нуждае от най-голяма защита. Най-ефективни за телците ще бъдат камъни в сребрист обков – бяло злато, сребро или стомана.

Най-добрите камъни за зодия Телец през 2017 година са:
Изумруд – Това е камък, който е способен да добави мъдрост и проницателност на праволинейния Телец. Изумрудите усилват чувството на лекота и радост, извеждат собственика си от състояние на униние и осигуряват хармония със самия себе си.
Стар (зелен) тюркоаз – Това е амулет на истинския победител. Този камък е способен да засили безразсъдността, която така липсва на прагматичния Телец. Тюркоаза осигурява на представителите на този знак хармония в семейството, и ще им помогне да спечелят пари при реализацията на рисковани проекти. Вижте нашите бижута с тюркоаз за неповторим и уникален завършек на тоалета ви.
Лазурит – Символизира връзката с отвъдния свят и засилва интуицията и духовността. С негова помощ Телците ще откриват по-добре скритите мотиви на околните и ще разбират по добре скрития смисъл на нещата. Освен това този амулет ще защити собственика си от сплетни и щети.
Малахит – През 2017 Телците е желателно да си подбират и бижута със светлозелен малахит, който ще ги предпази от болести на сърцето и кръвоносната система. Той ще поеме всяка негативна енергия, изпратена към неговия собственик, и също така ще му помогне в период на обостряне на депресивни състояния. Нашите бижута с малахит ще ви помогнат да се почувствате по-усмихнати и по-красиви.

Share this post