Най-добрите камъни за зодия Стрелец през 2017 година

Зодия Стрелец

Най-добрите камъни за зодия Стрелец през 2017 година

Под този знак на света се раждат целеустремени личности, отличаващи се със сила на духа и характера. Може би като най-забележителната черта на Стрелците може да се посочи природният им рационализъм. Въпреки това понякога и при тях се случват изблици на емоции, които са съпроводени от безумни постъпки. Всичко това трябва да се отчете при подбора на камък-талисман. През 2017 година на Стрелците е нужен амулет, който е способен да им помогне да натрупат и поддържат жизнената си енергия. Представителите на този знак и особено жените-Стрелци, не са много добре съвместими с другите зодиакални тотеми, затова талисмана който носят, трябва да може да им помогне да създадат комуникативни връзки и да донесе любов в живота им.

Най-добрите камъни за зодия Стрелец през 2017 година са:

Азурит (шесилит) – Този камък е символ на ясновидството. Носенето на азурит помага за акумулиране на енергия от космоса, за проявяване и изостряне на свръхестествените способности на човека. На Стрелците той ще помогне да предусещат надигащите се опасности.

Алмандин – Талисман, отъждествяващ се с огнената стихия на Стрелеца. Той ще донесе в живота на своя собственик радост и щастие, ще противодейства на депресията, ще възбуди положителната енергия и ще укроти гнева им.

Тюркоаз – Камък, помагащ на Стрелеца да прояви нужното упорство и целеустременост при достигане на поставените цели. Този талисман способства за постигане на вътрешна хармония, което е така необходимо на този противоречив огнен знак. Вижте и нашите предложения за бижута с тюркоаз

Епидот – Този камък е способен да предпази своя собственик от негативна енергия. Стрелците трябва да го носят практически постоянно. През 2017 година епидота ще засили положителните черти на характера и ще намали отрицателните черти в природата на Стрелците.

Share this post