Най-добрите камъни за зодия Рак през 2017 година

Информация за талисмани с камъни, подходящи за зодия Рак

Най-добрите камъни за зодия Рак през 2017 година

Представителите на този знак се отличават с мека натура. За тях са неприсъщи лидерските качества и агресията по отношение на обкръжаващите. През 2017 година астролозите препоръчват на Раците амулети, хармонично обединяващи в себе си няколко свойства. От една страна камъка за Рака трябва да го подтиква към умиротворение и да гаси твърде силните емоционални изблици. От друга страна амулета трябва да носи на собственика си смелост и решителност, предпазвайки го от негативното влияние на Луната. През 2017 година камъните трябва да бъдат достатъчно прозрачни и чисти, за да не замъгляват интуитивното възприятие на реалността.

Най-добрите камъни за зодия Рак през 2017 година са:

Рубин – За Раците този камък се отличава с двойнствено проявление на своите способности. Той може да подобри настроението, да снеме страха, и да неутрализира депресивните мисли. Но имайте предвид, че рубина не трябва да се носи всекидневно – за Раците неговата сила може да се окаже изключително висока, което може да довеве до нервна превъзбуда. Носете рубини в най-знаковите си дни, за да станете по-уверени.

Изумруд – За Раците изумрудите със светли оттенъци са мощни талисмани и активни проводници на енергията на вселената. Камъка ще помогне на Рака да привлече в живота си успех и признание, ще го защити от зли сили и ще му помогне в достигането на поставените цели.

Сапфир – Наситено-синият цвят на този камък най-добре подхожда на водната природа на Рака. Неговите полезни свойства се изразяват с повишаване на самодисциплината и уравновесеността на собственика му, а това е особено важно за изпадащите от крайност в крайност Раци. Този камък помага за контролиране на моментните настроения и желания.

Лунен камък – Камък на поети и романтици, който помага за засилване на интуицията и способността за четене на мисли. На изтънчените и обаятелни Раци той подхожда най-много от всички знаци на зодиака, защото лунният камък не търпи грубост и жестокост. Можете да изберете бижута с лунен камък и да очаровате своята половинка.

Share this post