Най-добрите камъни за зодия Козирог през 2017 година

Най-добрите камъни за зодия Козирог през 2017 година

Представителите на зодия Козирог се отличават със самодостатъчност, умереност и сдържаност. Това е един от най-мощните знаци от зодиака, характеризиращ се с рационален ум, материалистичен подход към живота и претегленост на решенията. Той умее да избягва грешни постъпки и спокойно да реагира на всякакви жизнени несгоди. През 2017 година Козирозите трябва да редуват няколко камъни-амулети. Особено внимание трябва да отделят на защитата от негативни влияния, подобряване на взаимоотношенията със семейството и на израстване по кариерната стълбица.

Най-добрите камъни за зодия Козирог през 2017 година са:

Сардоникс – Този амулет способства за положителната настройка, стимулира логиката и аналитичните способности. Сардоникса е талисман засилващ вътрешната концентрация и помагащ на своя собственик да уговори всеки опонент. Също така това е и камък на влюбените, свързващ влюбените сърца, носещ в живота на семейните двойки хармония и взаиморазбиране.

Топаз – На Философите-Козирози този амулет ще помогне да достигнат просветление. Топазите помагат на своите собственици да се защитят от потоците негативна енергия, премахват умората и подобряват съня. Отделно от това следва да се упомене, че този камък отстранява от живота на своя собственик псевдо-приятелите и мошениците. През 2017 година – годината на Огнения Петел, топаза още повече ще засили тези свои качества като талисман.

Оникс – Астролозите препоръчват този амулет на тези, които искат да станат по-упорити и настойчиви. Той е особено показан при важни преговори и начинания. Но имайте предвид, че оникса трябва да се носи със внимание – ако не сваляте своите бижута с оникс, то амулета може да прояви своите негативни страни, изостряйки чувството за тревога и усилвайки депресията. Периодичното носене на бижу с оникс ще помогне на твърдия Козирог да бъде по-мек и по-душевен.

Тигрово око – Камък на кариерата и материалното благополучие. През 2017 година той ще бъде нужен на Козирозите, желаещи да достигнат професионални висоти и признания. Той ще им помогне да се концентрират над главните проблеми, и да отсеят несъществените цели и отвличащите мисли.

Share this post