Искаш уникален подарък за жена или мъж? Разбери как тук

Уникален подарък за жена

Искаш уникален подарък за жена или мъж? Разбери как тук

Искате да купите уникален подарък за жена или мъж, и изпадате в чуденка какво да подарите? Обходили сте сума магазини, прегледали сте още повече онлайн магазини и избора става все по-труден? Ние ви предлагаме да подарите бижу с камъни според името, датата на раждане и зодията. Това може да бъдат гривна, колие, обеци, а защо не и колан, т.е. всяко бижу с камъни.

Уникален подарък за жена или мъж
Уникален подарък за жена или мъж

Нека ви разкажем за нашата идея малко по-подробно. От физична гледна точка е установено и измерено лабораторно, че всяка материална и енергийна структура има своя честота на трептене, т.е. вибрация.  Следователно всеки камък (естествен или синтетичен) има своя СПЕЦИФИЧНА вибрация. Тази вибрация може да се използва както за лечение на определени заболявания, така и за повишаване на общата енергия на човека.

От астрологията вероятно знаете, че всяка зодия има своите камъни, които носят късмет на представителите на конкретната зодия. Това знание е натрупано с векове наблюдения и анализи, и също почива на солидна основа. И тук вече идва интересното. Освен по зодия, камъните могат да бъдат подбрани и според името на човека, и според ТОЧНАТА дата на раждане. Получава се един букет от вибрации, които ще помогнат на КОНКРЕТНИЯТ човек, защото са подбрани КОНКРЕТНО за него. Има и още един БОНУС. А той е, че никой няма да има точно същото бижу, защото всички хора сме различни, и бижутата изработени по този начин няма как да бъдат еднакви. Все пак трябва да уточним, че бижутата подходящи за целта трябва да са с много камъни.

Ако искате вашият уникален подарък да бъде специален и изработен за точно за човека, който ще го носи, свържете се с нас. Позвънете на тел. 0897 967 107, или ни пишете на e-mail: [email protected]  или попълнете формата за контакт по-долу. Изпратете ни името и датата на раждане, и поръчайте уникален подарък – бижу с камъни! Посочете датата на раждане и името на този, КОЙТО ЩЕ НОСИ БИЖУТО. Ние ще се свържем с вас за да уточним подробностите. 🙂 Супер, нали? 🙂








    Подарете бижу с камъни според името, датата на раждане и зодията – гривни, обеци, колие

    Share this post