Уникално бижу подарък за Свети Валентин, избрано според името

Уникално бижу подарък за Свети Валентин

Уникално бижу подарък за Свети Валентин, избрано според името

Уникално бижу подарък за Свети Валентин – Идва още един ден в календара, за който купуваме подаръци за обичните ни хора, а именно това е денят на влюбените 14-ти Февруари. Тогава подаряваме на любимите си хора нещо малко, но което да напомня за нас. Свети Валентин се свързва със страст, романтика, сърца… Аз обаче ви предлагам да се отличите и да подарите на любимия човек уникално бижу подарък за Свети Валентин – бижу с камъни според името. Така той/тя ще получи красив аксесоар, който е и мощен талисман, и ще го пази и ще му носи късмет и сполука. Супер, нали? 🙂

За да научите кои са неговите/нейните камъни според името и за да можем да създадем Вашето уникално бижу подарък за Свети Валентин, попълнете и изпратете необходимите данни във формуляра по-долу.

    Аз лично съм на мнение, че когато искаш да подариш нещо, то трябва да остане, или да остави хубави емоции у този, който получава подаръка. От тази гледна точка шоколада и виното някак не печелят състезанието. Шоколада ще се изяде, виното ще изпие, плюшените играчки най-често биват захвърляни някъде и събират прах. Затова пък бижутата остават… и се носят. И при всяко слагане припомнят хубави емоции, прекрасни моменти и искрени чувства свързани с човека, който ги е подарил. А още по-хубавото е, че подаряваме нещо красиво и оригинално, което НЕ предизвиква раздразнения. Съгласете се, че си е гадничко да ти подарят красиви обеци и 15 минути след като сте ги сложили ушите ви пламват и се възпаляват. Или пък от модерната гривна ръката ви се обрине и кожата на китката ви се оцвети. Всички тези тревоги отпадат ако изберете ръчно изработени бижута от стомана. Те са хипоалергенни , не променят цвета си, да не забравяме и факта че са много модерни и практични. Можете да ги мокрите и няма да се повредят.

    А вие какви бижута подарявате за Свети Валентин?

    Share this post

    Вашият коментар