Posted on

Подарък за Свети Валентин – предложения за подаръци за Него и Нея

Подарък за Свети Валентин - ръчно изработени бижута, ръчно изработена гривна, ръчно изработени обеци, ръчно изработени колиета

Остават броени дни до празника на влюбените Свети Валентин. Винаги е приятно да зарадвате своите близки и любими с подарък за Свети Валентин, и да видите радостта и щастието в очите им.  Италианците подаряват шоколадови бонбони, американците си разменят картички с послание, японците пък подаряват полезни вещи, нужни за всекидневието. Ако обаче смятате, че кутията бонбони и традиционните Валентинки са банален подарък за Свети Валентин, то последвайте традицията във Франция и няма да сгрешите – подарете красиво и уникално бижу, а  ние ще ви помогнем да изберете своя оригинален подарък за деня на влюбените.

Подарък за Свети Валентин Комплект от стомана Искрящо сърце
Комплект от стомана Искрящо сърце
Подарък за Свети Валентин - Черен стоманен пръстен с цирконии Сърце
Черен стоманен пръстен с цирконии Сърце
Подарък за Свети Валентин - Ръчно изработено колие Сърце от стоманени рози
Ръчно изработено колие Сърце от стоманени рози
Подарък за Свети Валентин - Гривна Сърце от стомана
Гривна Сърце от стомана

Най-удачният подарък за Свети Валентин за момиче със сигурност са бижутата. Можете да избирате между романтични комплекти бижута от стомана, красиви гривни или изискани обеци, а най-добре поднесете ръчно изработени бижута, специално за дамата на сърцето ви. Класическото предложение – бижута със сърце ще трогне всяка жена, и ще и покаже колко много означава тя за вас.

Но темата със сърцето не е задължителна за подаръка за деня на влюбените. Подаръците за Свети Валентин могат да използват и друг символ, а именно цветовете – изберете красиви ръчно изработени бижута с червени камъни, както и ръчно изработени бижута с розови камъни. Червеното е символ на страстната и дълбока любов, а розовия цвят символизира романтичната и невинна любов.

Подарък за Свети Валентин - Ръчно изработен мъжки ланец от стомана Дракон
Ръчно изработен мъжки ланец от стомана Дракон
Подарък за Свети Валентин за мъж Ръчно изработена гривна от стомана Царски орел
Ръчно изработена гривна от стомана Царски орел
подарък за Свети Валентин за мъж - Мъжка Гривна от естествена кожа с брадва
Мъжка Гривна от естествена кожа с брадва
Подарък за Свети Валентин - Мъжка кожена гривна Котва
Мъжка кожена гривна Котва

Да не забравяме и мъжете – те също очакват своя подарък за Свети Валентин. За кавалерите, чудесен подарък за деня на влюбените са мъжките гривни. Съчетанието между естествена кожа и стомана е много стилно, елегантно и впечатляващо. По-смелите дами могат да му подарят ръчно изработена халка от стомана. За още идеи за подарък за Свети Валентин за мъж, разгледайте секцията ни с мъжки бижута.

Най-важното е чрез подаръка за 14 февруари да разкриете своите чувства, да покажете силата на вашата любов, и да зарадвате любимия човек. А цената – тя няма значение. Важни са усмивката и щастието в очите на другия.