Posted on

Най-добрите камъни за зодия Риби през 2017 година

Личностите, родени под този знак прекрасно разбират окръжаващите ги, но съвършено са неспособни да разберат себе си. Често те са лекомислени и непостоянни, често се увличат по нови дела и проекти, като оставят вече започнатите си начинания по средата. Рибите са тънки и мистични натури, затова им е необходим амулет, изострящ интуитивните способности и прозорливостта. Астролозите препоръчват на Рибите да използват в качеството на талисман най-необичайни камъни. В годината на Огнения Петел амулета трябва да усмири противоречивостта на този воден знак, и да му помага във финансовата сфера – благосъстоянието никога и никому не е излишно.

Най-добрите камъни за зодия Риби през 2017 година са:

Яспис – Този камък не се отличава с особена привлекателност, но именно той помага за придобиване на богатство. С помощта на ясписа Рибите ще успеят стоически да понесат всякакви несгоди, възникващи по жизнения им път. Благодарение на силата на този амулет Рибите ще съумеят по-малко да се отдават на рефлексите си, ще станат настойчиви, и ще чувстват интуитивно къде трябва да вложат спестените си пари.

Бял опал – На противоречивите Риби астролозите препоръчват този така нееднозначен камък. От една страна, опала провокира жизнерадостност, усилва издръжливостта, учи на любов към живота във всички негови проявления, и съхранява душевното равновесие. Но при често носене на бял опал, този амулет може да превърне Рибите в твърде безразсъдни и рискови хора.

Хризолит – Отъждествява се с вярното приятелство и здравите семейни отношения. В Рибите той проявява най-добрите им качества – отзивчивост, доброта, чувствителност към чуждата мъка, и великодушие. Талисманите от хризолит се препоръчват на тези, които искат да опознаят тайните на мирозданието, да придобият мистични знания и да се изявяват в магическото изкуство.

Сард (вид кафяво-оранжев халцедон) – Това е един много рядък и необичаен камък. Това е амулет на съзидателната сила, който дава възможност на собственика си да натрупа и концентрира енергията си. Сарда е особено показателен за Рибите, заети в сферата на бизнеса – с негова помощ те ще успеят да разширят сферата си на дейност, ще привлекат нови клиенти и партньори. Той също така способства за ръст на материалното благополучие.