Posted on

Кожени гривни за мъже – перфектният подарък за всеки празник

Кожени гривни за мъже - перфектният подарък за всеки празник

Настъпва сезонът на празниците в българския бит и култура. Зареждат се именни дни – все поводи за празник и … подарък. Често пъти се питаме какво да подарим на мъжа, така че той да се зарадва, а подаръка да бъде специален за него. Нашето предложение – подарете му кожена гривна. Нашите мъжки кожени гривни  са ръчно изработени, което ги прави специални и индивидуални.

Мъжка кожена гривна Щит - широка гривна от естествена кожа
Мъжка кожена гривна Щит – широка гривна от естествена кожа

Естествената кожа се използва от дълбока древност. Още пещерните хора са използвали кожата на убитите животни за дрехи, завивки, постелки. От нея са се правили връзки и въжета, използвала се е за оръжия (с кожа са привързвали остриетата на копията). По-късно естествената кожа се е използвала и за изработка на бижута. В наши дни бижутата от естествена кожа са много красиви, и са един много популярен аксесоар, особено за мъжете. Има различни видове кожени гривни за мъже: единични, двойни, широки, тънки, с камъни, със стоманени елементи.

Чудесен подарък от категорията кожени гривни за мъже са тези Кожени гривни с котва.

Кожена гривна с котва - кожена гривна за мъже ръчна изработка
Кожена гривна с котва – кожена гривна за мъже ръчна изработка
Гривна от естествена кожа с котва - чудесен подарък за мъжки празник
Гривна от естествена кожа с котва – чудесен подарък за мъжки празник
Мъжка кожена гривна Котва - елегантен аксесоар за истински мъже
Мъжка кожена гривна Котва – елегантен аксесоар за истински мъже

Мъжките гривни от кожа са подходящи както за млади момчета, така и за зрели мъже. Естествената кожа е мека и елегантна, а цвета може да бъде подбран според предпочитанията на този, който ще я носи. А котвата от своя страна е един чудесен талисман за успокоение и стабилност, който ще донесе благополучие на своя притежател.

Нерядко мъжете предпочитат комбинацията естествена кожа и естествени камъни. Там допира на кожата и енергията на естествените камъни се съчетава прекрасно и не предизвиква раздразнения. При това избора измежду камъни е огромен, а както знаете всеки камък има своя енергия и вибрация, които могат да лекуват.

Кожените гривни за мъже винаги са притежавали една загадъчност. На тях е придавано мистично значение още от древни времена. Защото всяка една кожена гривна събира в себе си енергията на майстора, който я е направил; енергията на материалите, от които е изработена; и енергията на

Ръчно изработена гривна Тюркоазена магия - кожена гривна с естествени камъни
Ръчно изработена гривна Тюркоазена магия – кожена гривна с естествени камъни

символите, вплетени в нея. Поставяйки гривната на ръката си, мъжа  подчертава своята индивидуалност, мистицизъм и натурализъм. Аксесоара във формата на кожена гривна е модерен и винаги актуален елемент от визията на съвременния мъж. Кожената гривна е подходящ подарък за мъжете, които ценят себе си и своята индивидуалност, които обичат и умеят да влияят на околните. Кожените гривни за мъже са интересен подарък и за колекционерите, още повече, че това е още един начин да привлечеш вниманието на околните и на ценителите на изкуството.

Още идеи за подаръци за мъже можете да видите, ако натиснете ТУК . Зарадвайте го с подарък, той заслужава! 🙂