Posted on Leave a comment

Уникално бижу подарък за Свети Валентин, избрано според датата на раждане

Уникално бижу подарък за Свети Валентин

Уникално бижу подарък за Свети Валентин – Идва още един ден в календара, за който купуваме подаръци за обичните ни хора, а именно това е денят на влюбените 14-ти Февруари. Тогава подаряваме на любимите си хора нещо малко, но което да напомня за нас. Свети Валентин се свързва със страст, романтика, сърца… Аз обаче ви предлагам да се отличите и да подарите на любимия човек уникално бижу подарък за Свети Валентин – бижу с камъни според името и/или датата му на раждане. Така той/тя ще получи красив аксесоар, който е и мощен талисман, и ще го пази и ще му носи късмет и сполука. Супер, нали? 🙂

За да научите кои са неговите/нейните камъни според името и датата на раждане и за да можем да създадем Вашето уникално бижу подарък за Свети Валентин, попълнете и изпратете необходимите данни във формуляра по-долу.

Аз лично съм на мнение, че когато искаш да подариш нещо, то трябва да остане, или да остави хубави емоции у този, който получава подаръка. От тази гледна точка шоколада и виното някак не печелят състезанието. Шоколада ще се изяде, виното ще изпие, плюшените играчки най-често биват захвърляни някъде и събират прах. Затова пък бижутата остават… и се носят. И при всяко слагане припомнят хубави емоции, прекрасни моменти и искрени чувства свързани с човека, който ги е подарил. А още по-хубавото е, че подаряваме нещо красиво и оригинално, което НЕ предизвиква раздразнения. Съгласете се, че си е гадничко да ти подарят красиви обеци и 15 минути след като сте ги сложили ушите ви пламват и се възпаляват. Или пък от модерната гривна ръката ви се обрине и кожата на китката ви се оцвети. Всички тези тревоги отпадат ако изберете ръчно изработени бижута от стомана. Те са хипоалергенни , не променят цвета си, да не забравяме и факта че са много модерни и практични. Можете да ги мокрите и няма да се повредят.

А вие какви бижута подарявате за Свети Валентин?

Posted on Leave a comment

Как да определя дължината на гривната, която поръчвам

Как да определя дължината на гривната, която поръчвам

„Как да определя дължината на гривната?“ Много често, когато моите клиенти поръчват гривна стигаме до въпроса с размера. И тук вече се започва едно чудене. Още по-голям е проблема, когато гривната е за подарък. При избора на гривна е важно тя да се подбере така, че да не стои твърде плътно на ръката, нито пък да е твърде свободна. Правилно подбраният размер предполага, че ще можете да пъхнете един пръст между китката и гривната. Изключение от това правило са някои модели кожени гривни, които трябва да се носят сравнително плътно около китката, защото иначе не стоят добре. Ако изберете неправилно размера на гривната има опасност или да ви стяга, или пък да е твърде свободна и да се изхлузи и да я загубите. Все пак никой не иска да губи бижутата си, затова днес реших да споделя с вас как можете да определите дължината на гривната сами у дома, без да се налага да ходите в магазин за бижута.

Continue reading Как да определя дължината на гривната, която поръчвам
Posted on Leave a comment

Кабошони от лабрадорит

Искам да ви покажа новото попълнение в моето ателие, а именно – кабошони от естествен лабрадорит. Скоро очаквайте да бъдат представени и нови бижута с лабрадорит :). А сега просто ги вижте.

Posted on Leave a comment

Видео представяне на Ръчно изработена гривна Симфония в бяло

Ако се чудите как изглежда гривната от стомана Симфония в бяло, непременно изгледайте това видео.
А ако имате въпроси, чудите се за нещо – смело питайте, ще се радвам да ви отговоря. 

Posted on Leave a comment

Видео представяне на Ръчно изработени ланци от стомана Двойна спирала и Тройна спирала

Понякога едно видео казва повече от 100 думи, така че – едно кратко Видео представяне на ланци Двойна спирала и Тройна спирала.