Posted on Leave a comment

Как работя с клиентите си – процес в 4 стъпки

Как работя с клиентите си - процес в 4 стъпки

Имах разговор с една клиентка, по време на който излезе следният проблем, с който явно голяма част от хората се сблъскват, а именно консултирането. Оказва се, че хората често не разбират и не могат да си представят как точно се осъществява работата с майстора, или пък се притесняват да се обърнат към него. Затова днес ще ви разкажа как се осъществява работата с мен и как аз мога ДА ПОМОГНА НА ВАС.
И така:

Continue reading Как работя с клиентите си – процес в 4 стъпки
Posted on Leave a comment

Бижута от стомана или украшения от бижутерска сплав – ЗА и Против

Бижута от стомана или украшения от бижутерска сплав - ЗА и Против

В началото на моя път в изработката на бижута имах голяма дилема какви материали да избера. Критериите ми бяха на първо място цената, качеството и разбира се ефекта, който исках да постигна. Благородните метали отпаднаха поради високата си цена. Останаха ми вариантите стомана и бижутерска сплав, и трябваше да взема решение кой материал да избера.

Започнах с бижутерската сплав – един от най-големите плюсове на украшенията от бижутерска сплав е изобилието от елементи.

Continue reading Бижута от стомана или украшения от бижутерска сплав – ЗА и Против
Posted on Leave a comment

Уникално бижу подарък за Свети Валентин, избрано според името

Уникално бижу подарък за Свети Валентин

Уникално бижу подарък за Свети Валентин – Идва още един ден в календара, за който купуваме подаръци за обичните ни хора, а именно това е денят на влюбените 14-ти Февруари. Тогава подаряваме на любимите си хора нещо малко, но което да напомня за нас. Свети Валентин се свързва със страст, романтика, сърца… Аз обаче ви предлагам да се отличите и да подарите на любимия човек уникално бижу подарък за Свети Валентин – бижу с камъни според името. Така той/тя ще получи красив аксесоар, който е и мощен талисман, и ще го пази и ще му носи късмет и сполука. Супер, нали? 🙂

Continue reading Уникално бижу подарък за Свети Валентин, избрано според името
Posted on Leave a comment

Как да определя дължината на гривната, която поръчвам

Как да определя дължината на гривната, която поръчвам

„Как да определя дължината на гривната?“ Много често, когато моите клиенти поръчват гривна стигаме до въпроса с размера. И тук вече се започва едно чудене. Още по-голям е проблема, когато гривната е за подарък. При избора на гривна е важно тя да се подбере така, че да не стои твърде плътно на ръката, нито пък да е твърде свободна. Правилно подбраният размер предполага, че ще можете да пъхнете един пръст между китката и гривната. Изключение от това правило са някои модели кожени гривни, които трябва да се носят сравнително плътно около китката, защото иначе не стоят добре. Ако изберете неправилно размера на гривната има опасност или да ви стяга, или пък да е твърде свободна и да се изхлузи и да я загубите. Все пак никой не иска да губи бижутата си, затова днес реших да споделя с вас как можете да определите дължината на гривната сами у дома, без да се налага да ходите в магазин за бижута.

Continue reading Как да определя дължината на гривната, която поръчвам
Posted on Leave a comment

Кабошони от лабрадорит

Искам да ви покажа новото попълнение в моето ателие, а именно – кабошони от естествен лабрадорит. Скоро очаквайте да бъдат представени и нови бижута с лабрадорит :). А сега просто ги вижте.