Най-добрите камъни за зодия Лъв през 2017 година

Най-добрите камъни за зодия Лъв

Най-добрите камъни за зодия Лъв през 2017 година

Страстните и царствени Лъвове винаги и във всичко се стремят да бъдат първи. Лъвовете, както никой друг знак от зодиака изпитват нужда да се усещат центъра, около който се върти целият свят. Астролозите препоръчват на Лъвовете да носят светли и прозрачни камъни, избягвайки мрачните и тъмни талисмани, които са способни да проявят най-негативните качества на този знак. При това, камъка трябва да бъде достатъчно силен, тъй като другите камъни-амулети не са способни да се справят с вътрешната енергия на Лъва. В годината на Огнения Петел на този знак са особено подходящи камъни, които са способни да прояснят мислите и да активизират интуицията.

Най-добрите камъни за зодия Лъв през 2017 година са:

Златист берил – Този камък е един от символите на слънцето, което е покровител на Лъвовете. Носенето на берил подпомага да се засилят интелекта и здравомислието, като този камък се бори с пристъпите на меланхолия и способства подобряването на настроението. През 2017 година берила е особено показан за дамите от зодия Лъв, тъй като им помага да направят правилен избор на своята втора половинка.

Кехлибар – Камък притежаващ мощна магическа енергия. Той ще подари на Лъвовете интуитивни способности и умение да предусещат бъдещето, а също ще им помогне да избягват ненужни рискове. Собственика на кехлибара ще съумее да разбира вътрешните мотиви на хората при извършване на различни постъпки.

Жълт топаз – Този амулет способства оптимистичната настройка, избавя ги от негативните емоции и от чувство за депресия. Жълтите топази ще помогнат на Лъвовете да станат по-мъдри, ще привлекат в живота им късмет и ще ги предпази от лоши очи и сплетни.

Рутилов кварц – От древни времена този камък се е считал за мощен любовен еликсир, усилващ обаянието и сексуалната енергия на своя притежател. Астролозите препоръчват носенето на този амулет за създаване на хармонични семейни отношения и за привличане на материални блага в дома на Лъва.

Share this post