Най-добрите камъни за зодия Близнаци през 2017 година

Предложения за подарък - бижу с естествени камъни за зодия Близнаци

Най-добрите камъни за зодия Близнаци през 2017 година

На подвижните и леки Близнаци астролозите препоръчват да носят полупрозрачни или светли камъни, както и да избягват твърде агресивните амулети. На този активен знак е необходим талисман, който е способен да активира ораторските способности и физическите сили. През 2017 година Близнаците е възможно да почувстват недостиг на решителност и смелост, така че този камък трябва да усили тези им качества. Звездите съветват да не се сваля амулета, така че да си осигурят мощна енергийна защита – през новата година се засилва риска от машинации от страна на недоброжелатели.

Най-добрите камъни за зодия Близнаци през 2017 са:

Аметист – Този камък се отнася към категорията на най-силните талисмани, способен да защити собственика си от магическо и вещерско вмешателство. Този амулет ще осигури на Близнаците признание на техните постижения, ще засили бдителността им и ще повиши благоразумието им. Аметиста силно се препоръчва на хората, заети в сферата на търговията и предприемачеството. Можете да изберете бижута с аметист и да впечатлите близък човек. Повече за аметиста, можете да научите от нашата статия Аметист – най-силният любовен талисман

Хелиодор – Активира комуникативните и ораторските навици на собственика си. Този талисман дава сили, намалява проявите на стрес, отнема умората, активизира силите на духа. На близнаците той ще бъде особено полезен заради способността си да придава трезвост на ума и бодрост на тялото.

Хризопраз – Нашите предци са смятали този камък за един от най-силните талисмани за късмет.  Хризопраза притежава важни за Близнаците свойства – пазят от „уроки”, развиват красноречието, предпазват от депресия и снижение на силите.

Перла – Символ на непорочността и верността, който през 2017 година ще донесе на Близнаците лично щастие.Най-добре ще е ако перлите бъдат поднесени като подарък, тъй като по този начин тяхната положителна сила ще се усили многократно. Този талисман ще донесе хармония и мир в семейството и отношенията.

Share this post