Най-добрите камъни за зодия Дева през 2017 година

Най-добрите камъни за зодия Дева през 2017 година

Представителите на този знак обикновено са многостранни натури. Именно затова за Девите е доста сложно да се подберат лични амулети. От друга страна – този знак може да настрои за себе си практически всеки камък. Девите се отличават с логияност, уравновесеност и разсъдителност. Те спокойно и соптимизъм гледат в бъдещето. Именно тези им черти на характера използват астролозите за да определят избора на камъни за 2017 за представителите на този зодиакален знак – а именно Девите трябва да носят ярки камъни, които ще добавят към тяхната прагматична натура малко авантюризъм и стремителност. Петела, също така одобрява амулети, способни да развиват творческите им качества.

Според препоръките на астролозите, най-добрите камъни за зодия Дева през 2017 година са:

Сердолик – Този камък помага да се активират всички най-добри качества на Девите – благожелателност, доброта и оптимизъм. Този мощен амулет надеждно защитава своя собственик от вреди, уроки, и пресича пътя на негативизма и завистта. Сердолика е и един от камъните символ на любовта, затова Девите, които са самотни трябва да го носят.

Авантюрин – Искрящ камък, който се среща в медни, вишневи, зелени и сини оттенъци. Този амулет изпълва своя собственик с любов и радост, способства за повишаване на оптимизма и подобряване на настроението, проявява най-силните страни на човека. Този камък особенно подхожда на Девите, заети в творчески и интелектуални професии. Изберете от нашите предложения за бижута с авантюрин

Серпентин – Често го считат за камък, въплъщаващ в себе си изкушението. Но за Девите, той ще бъде средство, способно да ги избави от опасности, неприятности и загуби. Серпентина ще отстрани от живота на този зодиакален знак потенциалните врагове.

Ахат – Този камък-амулет ще осигури на Девите крепко здраве и ще им помогне да се справят с всякакви трудности в живота. Астролозите препоръчват на представителите на този знак да носят украшения от ахат на лявата ръка, което ще укрепи приятелствата и любовните връзки.

Share this post