Талисманите през 2017 година – годината на Огнения Петел

Какви камъни - талисмани да носим през 2017 година - годината на Огнения Петел

Талисманите през 2017 година – годината на Огнения Петел

От древни времена камъните се възприемали от хората не само като красиви украшения – нашите предци са ги носили и като талисмани и амулети, които са способни да им донесат слава, богатство, любов, здраве и щастие. Вярата в магичните и вълшебни свойства на камъните не е угаснала в продължение на много векове, и се е въплътила в една от най-древните науки – а именно астрологичната минералогия.

Разбира се, трябва да подчертаем, че камъните трябва да се подберат за всеки един представител на зодиака индивидуално. Препоръките на астролозите отчитат множество фактори – мистичните свойства на минерала, неговата съвместимост със притежателя му, способността му да усили или намали една или друга черта на характера човека който го носи. Правилно подбрания камък помага на своя притежател да се предпази от болести, изостря интуицията и увеличава запасите у от жизнена енергия. Всяка година един или друг талисман усилва, или напротив – намалява своето влияние върху различните знаци от зодиака, затова е много важно правилно да подберете своя камък за 2017 година.

В поредица от статии ще ви представим препоръките на астролозите за представителите на всеки знак от зодиака – какво могат да очакват през 2017 година като година на Огнения Петел; какви талисмани се препоръчва да носят; и съответно съвет какви камъни са най-добри за всеки знак от зодиака. Вижте препоръките тук:

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Овен

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Телец

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Близнаци

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Рак

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Лъв

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Дева

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Везни

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Скорпион

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Стрелец

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Козирог

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Водолей

Най-добрите камъни през 2017 година за зодия Риби

Share this post